Skip to content
  • Maisto švaistymas
  • Patarimai
  • Receptai
  • Paremkite

Likučių kišas

Puikus būdas sunaudoti likusias daržoves, grybus, silkę, kumpį. Receptą dovanoja mūsų bičiulė Agnė....

Ryžių ir daržovių blyneliai

Sunaudosite likusias jau išvirtas bulves, morkas bei ryžius. ...

Beatos silkės blyneliai su kanapėmis ir krapais

Išradingas būdas sunaudoti silkę, jei lieka daugiau po švenčių....

Beatos žalia pupelių sriuba

Puiki proga sunaudoti šaldiklyje tūnančius šaldytų daržovių bei šviežių daržovių likučius...

Trijų grūdų veganiškos salotos

Puikus būdas sunaudoti likusias kruopas, riešutus ir džiovintas uogas. Receptą dovanoja šefas Deivydas Praspaliauskas....

Keksas su džiovintais vaisiais

Sunaudokite citrinos, aplelsino žieveles. Šokolado likučius. Šefo Evaldo Žaliuko receptas....

Žuvies maltinukai

Išrandingas receptas, kuriam prireiks bulvių ir žuvies. Receptą dovanoja šefas Deivydas Praspaliauskas....

Desertas „Tinginys“ su kūčiukais

Puikus būdas sunaudoti po švenčių likusius kūčiukus. Rekomenduoja „Maisto banko“ kolega Mantas....

Vištienos blauzdelės alaus marinate

Paprastas ir drauge įmantrus būdas marinuoti vištieną. Receptą dovanoja virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas...

Gravad lax-sūdyta lašiša

Paruoštą lašitą galite naudoti sumuštiniams, salotoms ir t.t. Receptą dovanoja šefas Evaldas Žaliukas...

Deivydas Praspaliauskas

Kokosų karamelė

Kai lieka kokosų kremo... Receptą dovanoja šefas Deivydas Praspaliauskas....

Duona „Focaccia“

Kam pirkti, jei galima lengvai pasigaminti. Receptą dovanoja šefas Evaldas Žaliukas...

  • 1
  • 2

© 2023 Maisto bankas. Visos teisės saugomos.

Privatumo politika

  • Maisto švaistymas
  • Patarimai
  • Receptai
  • Paremkite